Elektrische fiets Amsterdam

Elektrische fiets Amsterdam

Bij Bike Totaal Schoonhoven bent u op het juiste adres als u opzoek bent naar een goede, kwalitatieve en comfortabele elektrische fiets waar u lang profijt van kunt hebben. De fietspecialist in Elektrische fietsen in Amsterdam heeft een groot aanbod aan elektrische fietsen die u gratis kunt uitproberen. Door middel van een proefrit kunt u er zo achter komen of de fiets bij u past. 

Amsterdam is de grootste stad van Nederland en daarom is een elektrische fiets wellicht een goede optie als vervoersmiddel. Met een. Dankzij een elektrische fiets kunt u op een gezonde manier naar werk fietsen. Uiteraard is de afstand nog steeds even groot, maar het is gezonder dan een auto en stukken beter te fietsen met een elektrische fiets. Met een elektrische fiets kunt u dus blijven fietsen, ook bij tegenwind of verminderde conditie. Op deze manier hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer, de auto, of een brommer of scooter. 

Door gebruik te maken van een elektrische fiets in Amsterdam bent u goed bezig voor de gezondheid van uw medemens en van uzelf. Dankzij de elektrische fiets blijft u in beweging en stoot de fiets geen uitlaatgassen uit. Zo kunt u een steentje bijdragen aan een schoon en gezond Amsterdam.

Bij Bike Totaal Schoonhoven hebben wij een ruime keuze aan fietsen van bijvoorbeeld Batavus, Gazelle, Koga en Sparta. Dankzij het grote aanbod kunnen wij voor iedereen een passende elektrische fiets. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor korte ritjes binnen Amsterdam, of naar een meer sportieve elektrische fiets. Bij Bike Totaal kunt u zelf ervaren hoe het is om op een elektrische fiets te rijden. Wij hopen u snel te kunnen begroeten in onze winkel in Amsterdam!

of bekijk alle elektrische fietsen online en reserveer voor een proefrit